آنفولانزا طب اسلامی FUNDAMENTALS EXPLAINED

آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained

آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained

Blog Article

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان کرمان

در سایت درمانکده می‌توانید برای مشاوره آنلاین با دکتر عمومی یا مشاوره آنلاین با دکتر داخلی وقت بگیرید.

خوشبختانه بخش عمده‌ای از این عفونت‌ها ناشی از ویروس‌های ساده تنفسی بوده که مشکل عمده‌ای را درافراد ایجاد نکرده و معمولا با بهبودی سریع همراه هستند.

در صورت کمبود و نیاز مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای جهت تقویت سیستم ایمنی

استراحت و خواب کافی از دیگر عواملی است که باعث افزایش مقاومت بدن می­‌شود.

به همین دلیل، آنفولانزا به راحتی در میان اعضای خانواده، همکلاسی‌ها یا همکاران و در مکان‌های بسته و شلوغ مانند وسایل نقلیه عمومی، بارها یا سینماها پخش می‌شود.

بیماری آنفولانزا، بیماری که نام آن در این روزهای سرد پاییزی، بسیار شنیده می‌شود. این بیماری با منشا ویروسی خود بسیار واگیردار بوده و سالانه افراد زیادی را مبتلا می‌کند، البته که در پاییز و زمستان فعالیت این ویروس دو برابر خواهد شد. بطور کلی همه شما نام این بیماری را شنیده و حداقل یکبار به آن مبتلا شده اید.

واکسیناسیون، درمان مراقبتی (نوشیدن مایعات، استراحت، رژیم غذایی)

تظاهرات عمومی، یعنی تأثیر بر کل بدن (لرز، تب، سردرد، درد عضلانی گسترده، احساس خستگی و ضعف عمومی).

وی تاکید کرد: یکی از موضوعات مهم در فصل بیماری آنفلوآنزا، این است که چه کسانی  باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؟. برای پاسخ به این سوال ابتدا باید مشخص کرد که  چه کسانی در معرض خطر بیشتری  برای ابتلا به  آنفلوآنزا هستند. به طور کلی افراد در معرض خطر بیماری آنفلوآنزا به دو گروه تقسیم  می‌شوند؛ یک گروه کسانی که بیشتر در معرض تماس با این ویروس قرار دارند که  عمدتا  کارکنان شاغل در مراکز بهداشتی-درمانی، کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها هستند.

ارتباط تلفنی با پزشک عمومی ارتباط آنلاین با پزشک عمومی سؤالات متداول

استفاده از عسل: عسل نمی‌­تواند باعث درمان آنفولانزا شود، اما در بهبود این بیماری نقش مهمی را ایفا می­‌کند.

علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش می­‌یابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیه‌­ی اسیدهای چرب حساسیت به واکسن آنفولانزا و به وسیله‌­ی فرآیندی به نام کتوزیس انجام می­‌گردد.

این غذاها که ارزش غذایی و آنتی‌اکسیدانی بالایی دارند با پروتئین، آهن، روی و ویتامین‌های موجود در آنها به افزایش ایمنی نیز کمک می‌کنند.

Report this page